lauantai 31. elokuuta 2013

Perjantai-iltaa

Toissapäivänä saatiin muuten taloon kokovartalopeili. Vihdoin ja viimein. Jos niitä asukuvia nyt sitten alkaisi tänne tippumaan enemmän... tässä kuitenkin asu perjantai-iltaan isossa kaupungissa näin Pirkanmaalaisittain.

Neule Uhana design / Super Mukava Housut Poola Kataryna / One Man Band Kengät "Isabella Marant /  epämääräinen nettikauppa Sormukset Kalevala koru / Pirkan kello Reppu Fjällräven / Partioaitta Ideapark Berni kuvausrekvisiittaa. 
Noi housut epäilytti todella paljon. Ensimmäisen kerran kun kävin One Man Bandissa niin ne jäi mieleen (kun sitä ennen pistivät silmään). Toisella kerralla jälleen ihailin niitä ja kolmannella sitten jo ihan kokeilin. Koska raskausmahaa on edelleen jonkin verran jäljellä niin kokoa 40 olevat housut tuntuivat hieman kireiltä. Ja kuosi levottomalta. Eivät ne tuntuneet omilta. Mutta ne olivat hyvässä tarjouksessa ja myyjä kehui niitä, joten ostin ne sitten. 

Eilen laitoin ne jalkaan aamulla ensimmäisen kerran kun lähdin koiran kanssa lenkille. Ja sitten pidinkin niitä koko päivän. En tiedä ovatko ne kaikista imartelevimmat mun reiteville jaloilleni mutta kun aloin niissä itse viihtymään niin ei muulla väliä. Ja alun kankeuden jälkeen ne ovat tosi mukavat päällä eivätkä kiristä enää yhtään. Ehkä se maha on taas hieman pienempi kuin kaksi viikkoa sitten?

Ja toi neule on "parasta ikinä". Mielettömän pehmeä, tuntuu hyvältä ja toi ranskanbuldoggi on just hyvä. En tosin tiedä olisiko toi berni siitä hieman hämmentynyt...

Ihania vaatteita, suomalaisilta suunnittelijoilta ja Uhana on ihan Made in Finland. Kyllä te osaatte. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti