keskiviikko 30. huhtikuuta 2014

Ainokainen osa 2

Viimeksi totesin tuon Ainokaisen mekon kanssa, ettei sitä kannata käyttää farkkujen kanssa. Tällä erää sain hyvän syyn kokeilla sitä sukkahousujen kanssa, kun kävimme eilen kokeilemassa Tiiliholvissa Elämyslahjojen Illallista pimeässä.

Saimme oman illallisemme joululahjaksi. Keskellä työviikkoa tuo kolme tuntia kestänyt kokemus oli hitusen liian raskas, mutta muuten kyllä hauska ja kannattava reissu. Toki päälle olisi voinut laittaa jotain muuta kuin valkoisen mekon.


Kengät: Vans /Liian vanhat että muistaisin mistä ostettu, Mekko: Ainokainen /Super Mukava, Laukku Chanel / Ihanuudet.com, Neuletakki R/H/Finnish Design shop




Hiuksien edellisestä värjäyksestä on kohta vuosi. Latvat ovat kuivat ja valkoiset, mutta ei millään malttaisi leikata. Toisaalta tekisi mieli värjäyttää latva juuren väriseksi, toisaalta toi luonnonllinen liukuväri on aika mukava. Musta R/H:n neule on hankinta viime kesältä. Jonkin verran sitä on tullut käytettyä ja nyt löysin kainalosta sauman ratkenneena. Että ottaa päähän. Helppohan se on korjata, mutta oikeasti, kuinka vaikea on löytää vaatteita, jotka kestäisivät kohtuukäytössä? Itselläni kun vaatteita on kuitenkin aivan liikaa, niin yhden vaatteen käyttöprosentti on aika pieni. 

Vaatekuvien myötä olen myös alkanut ymmärtämään, miksi naiset käyttävät korkokenkiä. Ne jalat nyt vaan näyttää niin lyhyiltä ja tönköiltä mustat sukkahousut + tennarit/balleriinat yhdistelmässä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti