lauantai 19. huhtikuuta 2014

Flowta vaippaihottumaan

Uskoisin, että kestovaippojen ansiosta ollaan säästytty vaippaihottumalta varsin hyvin. Ajoittain se peppu kuitenkin punoittaa ja aluksi käytimme siihen Ainun sinkkivoidetta. Kun talkkia ei kuulemma enää suositella käytettäväksi. Tiedä sitten siitä, mielipiteitä näissä vauva-asioissa tuntuu olevan yhtä monta kuin on äitejä.


Sinkkivoide toimi ihan hyvin. Mutta sitten löysin Ruohonjuuresta vauvahyllystä luonnosavivalmistetta ja ostin sen kokeiluun. Täytyy kehua tuotetta, punoitusta ilmaantuessa, eli  noin kerran viikossa-kahdessa, taputtelen savijautetta pepulle ja seuraavan vaihdon yhteydessä punoitus on hävinnyt (jos ei nyt ihan kokonaan, niin melkein). Lisäksi tuntuu, että tuo savijauhe viilentää ihoa välittömästi. Joten jos vaippaihottuma vaivaa, niin suosittelen ainakin kokeilemaan. 

Savea löytyy täältä. Hinta voi tuntua korkealta, mutta aine on riittoisaa eikä sitä ole paljon tarvinnut käyttää kun kertakin auttaa. Ainakin meillä. 




2 kommenttia:

  1. Flow on yksi suosikkejani. Kiva blogi sinulla. Iloisia päiviä pienen kanssa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tästä kommentista, toit iloa muuten varsin raskaaseen päivään. Täytyy kyllä mainita, että nyt on pitkästä aikaa Flow ollut taaperolla jälleen käytössä, kun peppu on päässyt ärtymään ja tämä kyllä auttaa heti.

      Poista