tiistai 27. toukokuuta 2014

Kakstvååta vielä


Tytön hellepäivän asua: MelliEcodesignin mekko ja Kavatin kengät. Tuttia käytetään automatkalla ja nukkuessa, välillä se unohtuu suuhun muutenkin. Jotenkin vaistoan ongelmia tulevaisuudessa tuon tutin suhteen. 


Itsellä päällä KaksiTvån verkkokaupasta mielestäni halvalla ostettu toppi. Harmi, että tuo kyseinen merkki lopettaa toimintansa. Toppi on hyvin ja huolella ommeltu, hyvää materiaalia ja mukava päällä. Aluksi hieman vierastin tuota kukkakuosia mutta nyt tykkään ja paljon. 


Haaremihousut ovat Second Changen ja Seelestä ostettu. Näistä viime syksynä ostetuista housuista on tulossa tämän kesän lempivaate. Tänäänkin vaikka oli hellettä, niin housut tuntuivat hyvältä vaihtoehdota pitkälle automatkalle. Ja hyvin toimivat. Housut ovat Nanson ylijäämätrikoosta, kangas on laadukasta ja kestävän oloista. Ompelujälki on varsin vakuttavaa. Ja nuo Hush Puppiesin ballerinat, kun löytää hyvät kengät niin sen tietää. Voisin kulkea koko kesän vain noissa kengissä, mutta pelko niiden puhkikulumisesta hakkaa takaraivossa. Uutta paria en ole omaa kokoani löytänyt mutta onneksi ne ovat vielä varsin hyvässä kunnossa!


Niin ja tulihan siellä kampaajalla käytyä, ensimmäisen kerran tänä vuonna. Permanentti ja leikkaus. Väri oli entuudestaan. Kampaajani mukaan "kovalla vaivalla tehty" liukuvärjäys. Mutta täytyy kehua ammattitaitoa. Liukuvärjäys on niin onnistunut, että missään välissä en ole voinut puhua juurikasvusta. Kun löytää hyvän kampaajan, kannattaa siitä pitää kiinni. Omani löytyy täältä. Vierastan ketjukampaamoita ja arvostan hyvin toteutettuja värjäyksiä ja sellaisia leikkauksia, ettei kilometrin päähän näe, että nyt on latvoja tasoitettu. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti