tiistai 27. toukokuuta 2014

Nanso osa 1

Pakkohan sieltä Nanson verkkokaupasta oli ostaa jotakin, josta lisää myöhemmin. Nyt esittelyssä oleva mekko oli tarjouksessa joten se tarttui mukaan ylimääräisenä. Eikä harmita, kunhan vaan lämpimät ilmat palaavat takaisin.  Otin L-kokoa koska tykkään vaatteista löysinä ja mukavina ja kun noista trikookankaista tuppaa vielä näkymään kaiken maailman muhkurat. Ja taskut kelpaavat kaikissa vaatteissa, jos niitä ei ole, niin huomaan kaipaavani niitä.


L-koko oli oikea ratkaisu, toki sanon näin M-kokoa kokeilematta. Yhtä kaikki tuo mekko on väljä ja hyvä niin. Kaula-aukko kyllä hieman repsottaa, että sen puolesta M-koko olisi ollut parempi. 




Nanson tapaan trikoo vaikuttaa laadukkaalta ja kestävältä. Ne vanhat Nansot mitä kaapista löytyy, eivät ole menneet pesuissa miksikään. Toivotaan, että tämä on samaa linjaa. 

Ylihuomenna on viimeinen työpäivä hetkeen, heinäkuussa sitten jatkamme perheemme "asutaan yhdessä kunnassa ja käydään töissä kahdessa muussa yhdellä autolla-taktiikkaa". Joka on kyllä tähän asti toiminut varsin hyvin. Minä olen kulkenut junalla, Jopolla ja kävellen ja mies autolla ja ajoittain pyörällä. Toista autoa meidän perheeseen ei kovin helposti tule. 

Yksiautoisuus (ja pitkät työmatkat) on niitä valintoja, mitkä mahdollistavat kaiken turhan (ja vähemmän turhan) ostamisen ja käsitöiden tekemisen suuremmissa määrin. Järkevämpää kyllä olisi laittaa se raha säästöön ja käyttää työmatkat opiskeluun. Mutta pyrin elämään jokaisen elämäni päivän niin, että jos kuolen huomenna, kuolen onnellisena enkä kadu mitään. Se tarkoittaa sitä, että kun tekee mieli tehdä käsitöitä lukemisen sijaan, niin teen käsitöitä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti