sunnuntai 8. kesäkuuta 2014

DIY Haaremihousut taaperolle


Elementin t-paita oli kivannäköinen mutta jo muutaman kuukauden käytön jälkeen siihen tuli reikä. Pari viime vuotta se on ollut kaapissa kun en ole siihen mahtunut. Nyt koitin sitä päälle ja kas, siinä on uusi reikä. Ensimmäinen reikä oli aivan sauman vieressä kyljessä ja nyt tämä uusi reikä tuossa edessä rypytyksen vieressä. En jaksanut enää lähteä korjaamaan. Yksi syy siihen on se, että yritän nyt ihan oikeasti päästä eroon massiivisesta vaatevarastostani ja haluan oppia luopumaan vaatteista. Otin sakset käteen ja leikkasin tuosta kuvion yläpuolelta paidan kahtia. 


Ompelin resorin yläreunaan. Resorin mitta on silmämääräisest arvioitu käytössä olevista housuista. Kyllä, olen käsitöissä varsin suuripiirteinen ihminen. 


Tämän jälkeen ompelin saumurilla alareunan hieman kaarevasti ja jalkareikiin myös resorit saumurilla. Ja housut olivat valmiit eikä aikaakaan mennyt kuin yhdet alle tunni päikkärit. 


Ylijäämäpaloista tein kestonenäliinan ja kasvovesirättejä, eli leikkelin tuollaisia pieniä palasia joita käytän kasvovedellä pyyhkimiseen. Näille pienille lapuille minulla on erillisiä pesupusseja (vanha pusseja mm. retkipyyhkeen suojapussi) joihin laitan laput käytön jälkeen ja sitten vaippojen kanssa 60 asteen pesuun. 




Meidän univaippapeppu <3



Ja kävelyvaippapeppu. 



Ja täytyy myöntää, olen harvinaisen tyytyväinen itseeni. Ensinnäkin siksi, että raaskin pilkkoa paloiksi yhden lempipaidoistani (silloin viisi vuotta sitten kun se mahtu hyvin päälle) ja toisekseen siksi, että sain aikaiseksi näin hienot housut taaperolle. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti