keskiviikko 11. kesäkuuta 2014

Ihana Uhana osa 1


Ihastuin tamperelaiseen Uhanaan viime kesänä, kun löysin Super Mukavasta heidän ranskanbuldoggi-neuleensa. Sen jälkeen on tullut hankittua Uhanaa ja paljon. Keväällä someen ilmestyi kuvia uudesta pupu-kuosista ja niitä vaatteita on odotettu kuin kuuta nousevaa. 

Tampereen Design-torin ajan onnistuin olemaan töissä ja sitten vaatteet loppuivat hetkeksi kunnes vihdoin ja viimein tulivat Weecokselle myyntiin. Tilasin itselleni Pupu-mekon ja mustan printtitopin. Paketista löytyikin sitten yllätäen  mekon lisäksi toinen puputoppi kuin mitä tilasin. Ja sellaisen 50 euroa kalliimpi toppi. No, markkinointikeinohan tuokin, eihän sitä enää malttanut palauttaa kun sen kerran oli päällensä laittanut. Toki olihan kyseessä ihan puhdas vahinko. 

Ja kyllä sinnekin päin laitoin viestiä, että nyt tuli väärä toppi. En tiedä muista, mutta itse uskon vakaasti siihen, että rehellisyys maan perii ja sitä saa mitä tilaa (paitsi tässä tapauksessa, heh). Olen löytänyt kännyköitä ja lompakoita ja aina palauttanut kaikki niine hyvineen. Toki sen kerran kun itse hukkasin lompakkoni, sain takaisin pelkän lompakon. Käteinen ja jopa Hesburgerin bonus-kortti olivat kelvanneet. Toisaalta, kerran kun hukkasin kännykkäni, niin sain sen takaisin. Että onneksi meitä on muitakin. 





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti