keskiviikko 18. kesäkuuta 2014

Viljamin puodista

Olen koko kevään ja kesän kiukutellut miehelle, kun en ehdi ompelemaan. Tai siis, opettelemaan ompelemaan. Tänään sitten puursin oikein urakalla, kuten eilenkin. Tässä yksi keväällä alkaneista omista kaavoitusprojekteista. Ja siis, kyseessä on nyt SE paita, jonka jälkeen totesin, etten enää lähde piirtämään kaavoja summitaisesti jostakin randon paidasta. 


Tässä paidassa on mennyt kaikki pieleen. Piirsiin kaavat väärin kankaalle ja toinen hiha jäi liian lyhyeksi ja jouduin sitten laittamaan siihden lisäpalan, vain huomatakseni, että hihat olisivat olleet ilmankin saman pituiset. 


Tänään taistelin kaula-aukon kanssa peitetikkikoneella. Eikä siitä tuulut mitään. Lopulta se sai resorin H&M:n vanhasta, pesussa muodottomaksi venyneestä topista. Tai siis, nuo topit ovat olleet minulla kohta 10 vuotta. Kangas on muuten pysynyt hyvänä, mutta aina ensimmäisen käyttöpäivän jälkeen toppi on venynyt muodottomaksi. Ja nyt vihdoin sain rohkeutta leikata ne (niitä oli viisi kappaletta, näitä henkkamaukan osta yksi, saat neljä kaupan päälle-aleja) palasiksi. Ja jotain muutakin sain aikaan. Ja kyllä, langanpäät ovat vielä viimeistelemättä. 




Kangas on Viljamin puodista ja siitä piti ensin tulla tyttärelle vaatetta mutta sitten omin sen itselleni. Sen verran yksinkertainen vaate on kyseessä, että siitä on helppo sitten tehdä muuta kun kyllästyy. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti