maanantai 28. heinäkuuta 2014

Hellepäivän kuulein rokkitähti


Nyt on hieman persoonallista peittoa vuorossa. Lapselle ostettiin alkukesästä Babiators-aurinkolasit (jotka eivät nyt pääse ihan oikeuksiinsa) Lauran pikkuputiikista. Kun Lähiömutsi-blogissa oli niihin alekoodi. Laseissa on vuoden hukkumis- ja rikkoutumistakuu ja ne ovat kyllä olleet varsin hyvät ja suositut käytössä. Harmi vain, että ovat Kiinassa tehty. Mutta ne ovat niin hienot ja sopivat lapselle loistavasti, että on pakko hieman vilauttaa niitä. 

Päällä muuten MelliEcoDesign haalari, jonka on suunnitellut lahjakas Piia Horko. Meillä on tämä toisessakin kuosissa ja tämähän menee kokonsa puolesta todennäköisesti vielä ensi kesänä. Jalassa Kavatin sandaalit, jotka jäävät ihan juuri pieneksi. Harmi, ovat olleet aivan loistavat kengät. 

Lapseni on maailman kaunein, mutta meidän perheessä uskotaan lapsen yksityisyyteen. Mies ei oikein tykkää näistäkään postauksista, parempi olisi olla kokonaan ilman, mutta itse haluan niin paljon esitellä meidän valtavirrasta poikkeavaa (ja laadukasta) lapsen pukeutumista, että en malta olla julkaisematta kuvia aika ajoin. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti