lauantai 5. heinäkuuta 2014

Seele

En voi tarpeeksi kehua Tampereella sijaitsevaa Seeleä. Pientä vaatekauppaa, joka avattiin viime kesänä (muistaakseni). Kauppaa, jonka nimen kolme eetä kuvastavat esteettisyyttä, ekologisuutta ja eettisyyttä. Kauppaa, jonka tiskin takaa löytyy ystävällinen ja sydämellinen palvelu.


Viime kesänä Seelessä tuli käytyä useammin kuin koko tänä vuonna. Työt ja Tampereen naapurikunnassa asuminen ovat asettaneet omat haasteensa ostosreissuille. Mutta nyt pari viikkoa sitten totesin, että Second Changen haaremihousut tippuvat jalasta ja haluan uudet tilalle. Yksi hyvä syy käydä Tampereella ja sinne päin sitten suuntasin viime viikon lauantaina. 


Samalla pääsin tutustumaan Seelen uusin tiloihin Kuninkaankadulla. Ostin haaremihousut ja yhden alepaidan vaikka lupasinkin aiemmin, että tämän kesän vaateostokset on tehty. 


Tämä Nurmen mekko jäi kuitenkin mieleen ja muutaman päivän harkinta-ajan jälkeen (kyllä, minä shoppailuhullu osaan välillä harkita) laitoin Facebookin kautta Seeleen viestiä, että saisinko tämän postitse. Ja sainhan minä. Maksoin mekon etukäteen tilille (postitus- ja käsittelykulut 10 euroa) ja kahden päivän päästä mekko oli postilaatikossa. 


10 euron postikulut eivät loppupeleissä ole paljoa, kun saa tukea "paikallista" yrittäjää, jonka kaupan toivoisi olevan jatkossakin toiminnassa. Ja kun tästä ajan henkilöautolla Tampereelle ja pysäköin, on kymmenen euroa mennyt jo auton kuluihin. Lisäksi tykkään siitä, että saan ostaa vaatteita, joita ei löydy ihan joka blogista tai vastaantulijalta päältä. Kun nyt tykkään olla yksilöllinen, ainakin siinä määrin kun se tässä maailmassa on mahdollista. 


Päällä siis Seelestä ostettu Nurmen mekko, FinnWearin legginsit Prismasta ja TOMSin kengät Yalosta. Mekon koko on M ja hyvin mahtuu päälle tälläiselle 38-40 kokoiselle. Mekko on mukava päällä ja Suomessa ommeltu. 100% puuvilla materiaalina. Ja tykkään kyllä!


Jos liikutte Tampereella niin suosittelen ehdottomasti tutustumaan Seeleen joka löytyy Kuninkaankadulta ja täältä.

2 kommenttia:

  1. Kolmet häät tulossa kolmen viikon sisään, joihin kaikkiin voi mennä samalla mekolla, joten suuntasin suoraan Seeleen. Sieltähän se löyty ja nyt oottelen oikean värin saapumista. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itsekin kävin tällä viikolla hakemassa Seelestä mekon häihin vaikka tän kesän vaateshoppailut piti olla jo takana :)

      Poista