perjantai 15. elokuuta 2014

Kikerigu


Törmäsin Weecos.comissa muutama viikko sitten uuteen kotimaiseen vaatemerkkiin, Kikeriguun. Lyhyt esittely Weecos.comin sivuilla kuuluu näin: 
KIKERIGU on ympäristömyötäinen vaatemerkki, joka pitää majaansa Helsingissä. 
Tuotteet on valmistettu ja ommeltu Suomessa. 

KIKERIGU vaatteet on suunniteltu vapaille ja rohkeille ihmisille, jotka haluavat käyttää vastuullisesti tuotettuja vaatteita. Se ei ole pelkästään vaatebrändi vaan värien riemua, kontrasteja, luonnonläheisyyttä ja henkistä vapautuneisuutta. Ilolla tehty vaate on ilo pukea.


No, tässä sitä nyt ollaan. Vaatelakossa. Uudet Kikerigun legginssit jalassa. Puolustuspuheena yritän sanoa, että olen kohta myynyt sata tavaraa Huuto.netin kautta viimeisen puolen vuoden aikana. Pääasiassa vaatteita. Lisäksi olen myynyt Marimekko-facekirpun kautta melkein kaikki Marimekon vaatteni. Tai no, 2/3. Pyrin siihen, että vaatekaappini koostuisi vaatteista, jotka olisivat kotimaisia, eettisiä ja ekologisesta tuotettuja. Uusia tai käytettyjä, kestäviä ja laadukkaita. Koska edelleenkin, vaikka ostaisin vaatteen käytettynä, jos se on kahden pesun jälkeen käyttökelvoton, ei se ole ekologinen. 


Nää legginsit oli ihan pakko saada. En tiedä, mistä tämä leggarivillitys tuli, mutta nyt se on päällä. Jälkijunassa kenties? Ja toisaalta, niihin caprileggareihin en ole vielä tottunut. Ja se tämän kesän terveyskenkävillitys ja syksyn kengissä vilkkuvat traktoripohjat… whaat? Taidan olla vaan vähän vanha, koska muistan ne traktoripohjat, kun ne oli muotia. Silloin kun olin yläasteella


Meillä on taas menossa taapero valvoo-viikot ja pää hajoaa. Väsyttää. Itkettää. Raivostuttaa. Mies tekee paljon, enemmän kuin minä, ja silti mies tekee liian vähän. En tiedä koska on väärin olla väsynyt, ilmeisesti aina kun on äiti, mutta hemmetti mä oon väsynyt. Liikaa töitä, liian vähän laatuaikaa lapsen kanssa ja liian vähän unta (joo, en pärjää sillä 20 tuntia viikossa unimäärällä vaikka jotkut superihmiset pärjäävät). Ehkä se tyttö kiukutteleekin siksi, koska äiti ei ole tarpeeksi kotona. Joo, oma valinta… lopettaisin heti, jos en tietäisi, että jäisivät siellä töissä melkoiseen suohon kahden muunkin lopettaessa nyt lähiaikoina ilman, että ollaan saatu tulijoita tilalle. 

Avautumisvaatteina Poola Katarynan ekotunika Tampereen One Man Bandista ja jalassa Kikerigun leggarit Weecos.comista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti