torstai 21. elokuuta 2014

Kiviniityllä ja uusi erä sontaa laatua

Tehtiin sellainen ekstempore reissu viime sunnuntaina Kiviniityn kotieläinpuistoon. Kävin siellä Tsirpin kanssa reilu vuosi sitten viimeksi ja voin kertoa, että tällä erää tyttö nautti reissusta paljon enemmän. Mistäköhän moinen johtui?


En oikein tiedä mitä mietä olen eläintarhoista. Lähtökohtaisesti en hyväksy, mutta sitten taas toisaalta… arvostan sitä tutkimus- ja opetustyötä, mitä laadukkaat eläintarhat tekevät. Ja jos eläimillä on hyvät oltavat, niin miksi ei? 

Haluan opettaa lapseni niin, että eläimiä eikä muutakaan elollista saa satuttaa tai kiusata. Ja että eläimiä ei tarvitse pelätä. Lapsen on hyvä oppia heti pienestä pitäen, että esimerkiksi sitä häkkilintua ei saa pelotella  tai että sitä strutsia ei saa "ruokkia" niin, että ensin antaa jotain ja sitten vetää sen pois (tälläistä näin oikeasti yhden pojan leikkivän tuolla). Ei meillä kotonakaan saa repiä koiraa karvoista vaikka sitä välillä lapsi onnistuukin tekemään kun silmä sekunniksi välttää. Onneksi koiralla on pitkä pinna. 



MelliEcodesignin asukokonaisuus ja uudet kengät, Made in Spain, kun kesäksi hankitut Kavat ovat nyt auttamatta liian pienet. 





Loppuhuipennuksena trampoliini. En tiedä mikä voisi olla parempaa kuin viettää aikaa lapsen kanssa ja nauraa ja liikkua ja leikkiä? Ihanaa, kun toinen tykkää tempuista ja on ajoittain melkoinen hurjapää!

Niin ja siitä huonosta laadusta. Päällä on PepeJeansin shortsit ekaa kertaa ja tällä kertaa kokona XL… ja nappi irtosi tämän reissun jälkeen. En usko, että kyse oli siitä, että olisin ostanut liian pienet shortsit. Joo, sen siitä saa kun ostaa kiinalaista saksalaisesta nettikaupasta. Nyt todellakin lopetan sen uudelleen. Enkä nyt tähän hetkeen varmaksi osaa sanoa, onko PepeJeansit tehty Kiinassa ja onko Zalando saksalainen vai tanskalainen, mutta point taken. 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti