tiistai 12. elokuuta 2014

Limeä limen perään


En suostu olemaan sellainen puunattu ja photoshopattu blogikaunotar. En ole todellisuudessakaan mikään kovinkaan siloteltu, kun en yksinkertaisesti jaksa. Toki haluan olla siistin ja oman itseni näköinen. Mutta nyt kun luovoin ripsipidennyksistä, niin olen muuttumassa luonnollisuuden perikuvaksi. En juurikaan meikkaa, aina en edes joka päivä. Tukkakin jää usein harjaamatta. Ja nyt kun on kesä ja kuuma, niin sitäkin useammin on ollut tälläinen "luonnonlapsi ei kesällä kampaa kaipaa" lookki. 


Mutta minkä sitä ihminen itselleen mitään voi? Yritän aika ajoin laittaa meikkivoidetta naamaan, mutta tuntuu kuin iho tukehtuisi. Ja jos laitan aamulla huulipunaa, en muista lisätä sitä kertaakaan päivän aikana. Ripsivärit löytyvät poskilta parin tunnin jälkeen kun unohdan sellaista laittaneeni ja hieron silmiäni tai nauran vedet silmissä. Tukka on nyt värjäämättömänä liukas, joten sitä on turha laittaa mitenkään muuten kuin auki tai kiinni, ei se pysy kuitenkaan. Mutta oikeasti, arvostan luonnollista kaunetta enkä koe tarvetta itseäni tämän enempää lähteä muokkaamaan. Toki muutama lisälihas ei haittaisi, mutta senkin suhteen olen jo paremmalla tiellä kuin aikoihin, nyt kesän kunniaksi kun on tullut liikuttua enemmän ja enemmän koko ajan. 


Päivän asuna Marimekon mekko Facen Marimekko-kirppikseltä, Valentinon laukku Stylebobista, Vansin vanhat ja nyt puhkikuluneet kengät muistaakseni Brandokselta ja Aurinkolasit Oakleyn enkä muista mistä ovat mukaan tarttuneet. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti