lauantai 1. marraskuuta 2014

Oikeita joululahjavinkkejä osa 1

Paras lahjavaihtoehto on mielestäni ostaa palveluita. Ja jos ei ole rahaa ostaa, niin antaa omia palveluitaan. Lahjakortti lapsenvahdiksi, lupaus tulla pesemään ikkunat tai tehdä talvella kerran lumityöt, viedä kummilapsi kesällä päiväretkelle kansallispuistoon ja niin edelleen. Maksullisista palveluista voi ostaa esimerkiksi kasvohoidon, hieronnan tai vaikka värianalyysin. Ja kuitillisista paikoista, kiitos. Harmaan talouden tukeminen syö meidän kaikkien hyvinvointia.

Mutta jos haluaa ostaa tavaratavaraa, niin suosittelen perehtymään sivustoon www.weecos.com. Sivustolla käydessä kannattaa huomioida se, että jokainen kauppias on itsenäinen ja jokaisen kauppiaan tavarat toimitetaan erikseen omilla postikuluilla.

Tässä muutama poiminta sivuilta ja vaikka yleensä haluan käyttää omia kuviani, niin nyt kuin paremmaksi vaihtoehdoksi liittää tähän kuvakaappaukset suoraan kaupan omilta sivuilta. Näkyy sitten kaikki tiedot kerralla. Toivottavasti ei haittaa.


Harmittaa, että ehdin jo tilata ensi vuodeksi kalenterin itselleni ennen kuin löysin tämän Design paletin kalenterin. Tykkään käyttää paperikalenteria koska sinne voi sitten kirjoitella ja piirellä kaikkea ylimääräistä ja tykkään, että kalenterissa on niin paljon kirjoitustilaa, että tarvittaessa voi purkaa sydäntään oikein kunnolla. 



Anna Nygårdin sälekaihtimista valmistetut kodinkäyttötavarat on todettu omassa käytössä kestäviksi ja tyylikkäiksi. Meillä on käytössä mm. tämä talouspaperilaatikko, vaikka omassa käytössä pyrimmekin käyttämään kestotalouspapereita. Mutta ne eriväriset saumuroidut rätit ovat herättäneet epäileviä katseita vieraissa ja lapsenhoitajamummoissa, joten meiltä löytyy sitten ihan perinteistä paperipaperiakin. 


Think Today sijaitsee Ylöjärvellä Pirkanmaalla ja valmistaa käyttötavaraa teollisuuden ylijäämämateriaalista. Tätä tuotetta meiltä kotoa ei löydy, mutta tämä vaikuttaa kyllä hyvältä ja toimivalta idealta. Ne Think Todayn tuotteet, joita meillä on, ovat olleet käytössä kestäviä. 



Lopuksi vielä törmäsin tälläiseen Lastun iPadin kuoreen. Meillä on käytössä ollut kiinalaisia suojia padiin enkä ole ollut kovinkaan vakuuttunut niiden kestosta. Miehen suoja alkoi repsottamaan muutaman viikon käytön jälkeen ja omani oli kiero alusta alkaen. Joo, olisi pitänyt käydä palauttamassa se, mutta en sitten silloin saanut aikaiseksi. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti