sunnuntai 15. marraskuuta 2015

Hääpäivän vietosta

Kävimme eilen juhlimassa hääpäiväämme. Ravintolaksi valikoitui Lappland Hotelssin Dabbal-ravintola. Menomatka sujui bussilla ja kotiin palasimme junalla. Halusimme palata ajoissa kotiin koska kerrankin oli mahdollisuus katsoa rauhassa televisiosta Sons of Anarchya. Tosin ennen tuota prätkäjengisarjaa katsoimme uusimman Mad Maxin Elisa viihteen kautta. Siinä oli taas kaksi tuntia elämästäni jotka olisin voinut viettää todella paljon paremmin. 

Mutta ilta oli muuten varsin onnistunut. Halusin pitkästä aikaa ottaa asukuvia mutta tein virheen siinä, että päätin ottaa ison osan niistä sisätiloissa. Vaikka sisäkuvat eivät onnistuneet, niin halusin kuitenkin esitellä niistä yhden. Ihan vain koska ensimmäistä kertaa käytössä oli Punaisen norsun paita joka on valmistettu kierrätetystä huivista ja uudesta bambusekoitetrikoosta. Olen ostanut huivin Tampereen viimeisimmältä Design-torilta. Huivipaidan hinta oli 63 euroa ja muutamia kappaleita on vielä Punaisen Norsun verkkokaupassa täällä.  

Kuten aiemminkin olen sanonut, vaatteiden ei tarvitse olla halpatuotettuja, uusia tai edes ylikalliita ollakseen tyylikkäitä. Tämäkin paita on Suomessa ommeltu. Rinnassa lukee Hermés mutta tiedä sitten onko se aito. Oli tai ei, niin tykkään. 63 euroa paidasta on halpa hinta kun sen valmistanut ompelija saa tuntipalkan, jolla tulee toimeen ja työajat- ja olosuhteet ovat inhimilliset. 





Päivän ulkoasuna on kaksi talvea käytössä ollut R-Collectionin takki, Isabel Marantin lenkkarit, Chanelin secondhand laukku, Joco Björneborgin kierrätysmateriaalista valmistetut rukkaset ja KOI:n farkut. Nyt kun Nurmi otti aikalisän ja Lee Coper lopetti tuotantonsa Suomessa, alan luovuttamaan sen suhteen että vielä joskus löytäisin itselleni Suomessa valmistetut farkut. 


Ja vaikka Ranskan terroristi-iskut varjostivat eilistä päivää, niin pitää todeta että itseään ei kannata koskaan ottaa liian vakavasti ja hyvän parisuhteen  merkki on se, että yhdessä on hauskaa. Meillä on ja olen siitä todella kiitollinen. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti